Mia Interactive treedt toe tot ambitieuze Intracto Group

Written by Mia

Al sinds 2005 combineren we bij Mia strategie, development en online marketing om oplossingen te ontwikkelen die organisaties nog succesvoller maken. Gedurende de afgelopen 15 jaar zijn we sterk gegroeid en hebben we dankzij onze klanten vele fantastische projecten mogen doen. Tegelijkertijd kijken we vooruit. Naar de markt, de wereld en onze missie. Vanuit de ambitie om een nog sterkere geïntegreerde propositie aan te kunnen bieden, in lijn met klantwensen en -behoeften, delen we daarom met trots mee dat Mia is toegetreden tot Intracto Group. Door de overname van Mia Interactive wordt Intracto Group meteen ook de grootste partner van HubSpot in België.

Intracto Group is een innovatieve digital services-groep in de Benelux met ruim 1.345 specialisten op het gebied van strategie, technologie, marketing, content en creatie. Samen met Intracto Group gaan we op nog grotere schaal een bredere propositie aanbieden dan ooit tevoren. We zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze klanten nog succesvoller kunnen maken.

Toetreding zorgt voor groei, verdieping en verbreding

Er was direct een klik en een gedeelde passie voor de inhoud tussen Mia en Intracto Group. Bovendien is het voor ons belangrijk dat Intracto Group dezelfde bureaufilosofie heeft: geïntegreerd werken in combinatie met een brede waaier aan in-house specialisaties. Met de toetreding tot Intracto Group creëren we een verbredings- én verdiepingsslag op het gebied van strategie, technologie, marketing, content en creatie - terwijl we daarbij het persoonlijke karakter van ons bureau behouden.

Waarom deze stap voor Mia Interactive?

Omdat end-to-end ontzorging van klanten steeds belangrijker wordt. Intracto Group bouwt een geïntegreerd full-service bureau en wil voor haar klanten dé partner zijn, die hen laat excelleren in de domeinen strategie, creatie, content, marketing en technologie.

De afgelopen 15 jaar groeide Mia Interactive uit tot een gerespecteerd en succesvol agency in de sector waar leads genereren en klanten helpen groeien altijd centraal stond. Doordat vragen van klanten steeds breder werden en steeds meer expertise vergden, groeide beetje bij beetje het voortschrijdend inzicht bij Mia Interactive om op zoek te gaan naar een solide partner.

Steven Van Duyse, Strategic Director bij Mia Interactive: "de enorme groeispurt van Intracto Group de laatste jaren was  voor ons een moment om na te denken over de toekomst. Klanten vragen steeds meer om end-to-end ontzorgd te worden. Minder en minder willen ze met een veelheid aan nichebureaus werken omdat alle processen van hun dienstverlening naadloos op elkaar moeten aansluiten. Met Intracto Group zijn we in staat om met het hele team elk digitaal vraagstuk het hoofd te bieden.

Grootste HubSpot partner in België

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "Naast de expertise in Drupal en Symfony is de ervaring van het team van Mia Interactive in HubSpot een heel sterke troef. Marketing automation zal de komende jaren alleen maar aan belang winnen en dat we samen met Mia Interactive, naast Salesforce en Adobe, nu de grootste partner van HubSpot worden in België is voor ons team en onze klanten erg waardevol.

Samen met Mia Interactive versterken we ons weer op de 5 domeinen die zo belangrijk zijn voor ons: strategie, creatie, content, marketing en technologie."

Wat betekent dit concreet voor Mia-klanten?

Jullie kunnen blijven rekenen op de expertise en service van het team zoals je gewend bent, met dezelfde zorg, kwaliteit en aandacht en je vertrouwde contactpersonen. Achter Mia staat nu echter ook een krachtige groep met een nog bredere expertise om jullie verder te ondersteunen bij jullie vraagstukken. Onder andere op het gebied van e-commerce, marketing automation, data & intelligence, content marketing, video & animatie... en ga zo maar door.

Kortom: een aanpak die voorziet in de gehele customer journey.

Wij geloven sterk dat Mia met deze keuze een enorme stap vooruit zet en daarmee nog meer impact voor jullie kan realiseren. We kijken met veel plezier uit naar de toekomst!

Mochten jullie vragen hebben over deze nieuwe stap, dan beantwoorden we die graag persoonlijk. Elke vraag of opmerking horen we dan ook graag.

contact opnemen met Mia